ΜΗΧΑΝΙΣΜOΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ RELOCKING

ΜΗΧΑΝΙΣΜOΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ RELOCKING

Ο μηχανισμός relocking χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές χρηματοκιβωτίων πολλές δεκαετίες πριν, με σκοπό να κάνουν πολύ δύσκολη τη διάρρηξη χρηματοκιβωτίου.

Αυτός ο μηχανισμός εξωτερικά είναι αόρατος από τον οποιοδήποτε, εκτός από τους εξειδικευμένους μηχανικούς χρηματοκιβωτίων.

Μια απλή ανάλυση είναι, ότι το χρηματοκιβώτιο, που διαθέτει τέτοιο μηχανισμό, αν δεχθεί επίθεση από διαρρήκτη με εργαλεία μηχανικής δράσης ή φλόγα OX-AC, ακόμη και από τεχνικό με ελλιπείς γνώσεις, τότε μπλοκάρονται σύρτες, εκτροπείς και το χρηματοκιβώτιο παραμένει ερμητικά κλειστό.

Για να ανοίξει το μπλοκαρισμένο χρηματοκιβώτιο, δεν αρκεί ένας απλός κλειδαράς για χρηματοκιβώτια, διότι σίγουρα σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται εξειδικευμένος τεχνίτης χρηματοκιβωτίων.

Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διάφορα υλικά στους μηχανισμούς relocking, όπως κρύσταλλα, μεταλλικούς δίσκους, ψιλά συρματόσχοινα, ανθεκτικά νήματα στο χρόνο και ανεπίστροφους σύρτες.

Εμείς με την πολυετή πείρα μας και με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, ξεμπλοκάρουμε χωρίς σημαντικές ζημιές “καρφωμένους” μηχανισμούς relocking, όπως επίσης τοποθετούμε εξαρχής τέτοιους μηχανισμούς και επιτυγχάνουμε με εγγύηση την αναβάθμιση χρηματοκιβωτίου.

Leave a Reply