Δ. Ιατρού: Ο καταξιωμένος Λάκωνας κλειθροποιός

Δ. Ιατρού: Ο καταξιωμένος Λάκωνας κλειθροποιός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ο Πανελλαδικού Συνεδρίου Κλειθροποιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών (Σ.Α.Ε.Κ.) το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στο Περιστέρι Αττικής. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ετήσιας επιμόρφωσης που παρέχουν ο Σ.Α.Ε.Κ. και το δίκτυο «ΚΛΕΙΔΙ» μέσω της διεξαγωγής τεχνικών σεμιναρίων και συνεδρίων για τους κλειθροποιούς όλης της χώρας.

Το φετινό 5ο Συνέδριο περιελάμβανε και λακωνική συμμετοχή, καθώς ανάμεσα στους κλειθροποιούς που μεταδίδουν τις πολύτιμες τεχνικές γνώσεις και εμπειρίες τους σε συναδέλφους τους βρίσκoνταν και ο Λάκωνας Δημήτρης Ιατρού του Κωνσταντίνου, ο οποίος γεννήθηκε στις 13/11/1961 και έλκει την καταγωγή του από το Λογκανίκο του νέου δήμου Σπάρτης. Ο κ. Ιατρού που είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών είναι μηχανολόγος – εργοδηγός, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί ένα από τα μέλη της επταμελούς Επιτροπή Έρευνας και Τεχνογνωσίας.

Ο Δημήτρης Ιατρού διακρίνεται για το χαμηλών τόνων προφίλ του, παρά τις ιδιαίτερα σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες που έχει ήδη καταγράψει στο ενεργητικό του, για το ήθος του, αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λακωνία. Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί ότι με τις εξειδικευμένες γνώσεις που κατέχει ο κ. Ιατρού, μπορεί να συγκριθεί με διεθνώς κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της κλειθροποιίας.

Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε τον καταξιωμένο επαγγελματία να ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον επίσης Λάκωνα κλειθροποιό κ. Ξενοφώντα Αγγελόπουλο, ο οποίος έδωσε το παρόν στο 5ο Συνέδριο Κλειθροποιών. Στο αμέσως προσεχές διάστημα, το notospress.gr θα έρθει σε επαφή με τον κ. Αγγελόπουλο, έτσι ώστε να υπάρξει μια αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Ιατρού στο νέο portal της Λακωνίας και της Ν. Πελοποννήσου ή στο ραδιοφωνικό σταθμό Notos 949.

Comments are closed.