UCHIDA – VEPOX JAPAN SAFES

UCHIDA – VEPOX JAPAN SAFES

Τα χρηματοκιβώτια USHIDA και VEPOX εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά την δεκαετία του 90′ και κάποιες από τις γνωστές εταιρίες που τα εμπορευόντουσαν ήταν η SATO και η SAFECO. Τώρα πλέον, δεν αντιπροσωπεύονται από καμία εταιρία.

Το εργοστάσιο της USHIDA παρήγαγε μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων και για πολλές χρήσεις, ενώ η VEPOX μόνο μικρά οικιακά χρηματοκιβώτια.

Είναι ιαπωνικής κατασκευής, υψηλού σχεδιασμού και ασφάλειας, όπως επίσης υψηλών προδιαγραφών στην πυρασφάλεια. Συνήθως ασφαλίζουν με ένα σύστημα, κλειδί, μηχανικός κλειδάριθμος, ηλεκτρονικός κλειδάριθμος ή και με δύο συστήματα εξ’ αυτών. Διαθέτουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην επίθεση διάρρηξης και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο service στο πέρασμα των χρόνων.

Τα κλειδιά χρηματοκιβωτίων είναι τύπου τραπεζικής θυρίδας. Οι μηχανικοί κλειδάριθμοι τεσσάρων δίσκων και οι ηλεκτρονικοί κλειδάριθμοι ανοίγουν με τέσσερα- οχτώ ψηφία. Σε περίπτωση που ο πελάτης μας λέει: «έχασα τα κλειδιά από το χρηματοκιβώτιο» ή «έχασα τον κωδικό από το χρηματοκιβώτιο», η πολυετής εμπειρία μας και τα υψηλών προδιαγραφών εργαλεία μας, μας επιτρέπουν να ανοίξουμε χωρίς ζημιά και να επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργία το χρηματοκιβώτιο σας.

Leave a Reply