Χρηματοκιβώτια ΑντίκεςΕξειδικευμένες εργασίες συντήρησης χρηματοκιβωτίων

Η ομορφιά των χρηματοκιβωτίων ANTIQUE & VINTAGE SAFES

Σχετικά με τα παλιά χρηματοκιβώτια πρέπει να υπάρχει απόλυτη γνώση του μηχανισμού. Πολλές φορές πελάτες μας διαθέτουν παλαιά όμορφα χρηματοκιβώτια τα οποία χρησιμοποιούν. Λόγω της ηλικίας τους & της πολυετούς καθημερινής χρήσης, πολλά από αυτά χρειάζονται service & συντήρηση.

Προσεχτικός καθαρισμός & επανασυναρμολόγηση, εγγυώνται την ομαλή & διαχρονική  λειτουργία όλων των κινητών σημείων του χρηματοκιβωτίου σας.

Τις περισσότερες φορές όλα τα κινούμενα μέρη συντηρούνται ξεχωριστά & η κλειδαριά επισκευάζετε πλήρως.  Αυτό γίνετε πάντα  πολύ προσεχτικά & με την σωστή σειρά , διότι όλα τα εξαρτήματα είναι μοναδικά & ταιριάζουν μόνο σε ένα σημείο .

Τα συντηρούμε με τον καλύτερο τρόπο για να τα διατηρούμε σε κατάσταση καθημερινής χρήσης. 

Η γνώση στα χρηματοκιβώτια ANTIQUE είναι απολύτως απαραίτητη διότι τα ανταλλακτικά τους & οι κλειδαριές τους δεν είναι πλέον διαθέσιμα & δεν βρίσκονται πια σε παραγωγή. Για την εξειδικευμένη αναπαλαίωση του χρηματοκιβωτίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας κάνουμε μια προσφορά.

Από το 1984 ξεκινήσαμε σαν κλειθροποιοί με εξειδίκευση στο χρηματοκιβώτιο.

Έτσι διαμορφώθηκε ο διακριτικός τίτλος “Κλειδαράς Χρηματοκιβώτιο”. Όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη σε αυτό το αντικείμενο μας έδωσε την εμπειρία που χρειάζεται η εξειδικευμένη αναπαλαίωση..

 

Copyright © 2017 Safe Cracker. All Rights reserved.
Κατασκευή ιστοσελίδων - minoan Design
Go to Top